Denní líčení

Každá žena se snaží být krásná a v tom jí pomáhá mnoho přípravků. Pokud se umíte správně nalíčit, tak máte napůl vyhráno. Můžete zamaskovat nedokonalosti, ale podtrhnout i vaše přednosti. Líčení byste proto neměla podceňovat, protože z něho můžete mnoho vytěžit.

Mnoho z nás se bohužel neumí správně nalíčit, ano líčení není jednoduché, ale pokud proniknete do tajů kosmetiky, tak se pro vás jistě stane zábavou. Se šminkami by se to rozhodně nemělo přehánět a pro normální běžný den, byste měla zvolit denní líčení. A co si pod tímto pojmem představit? No rozhodně zapomeňte na silnou vrstvu make-upu Pamatujte si, že v jednoduchosti je krása a to právě o denním líčení rozhodně platí. . Denní líčení je velmi jemné, téměř jako byste byla nenalíčená. Podstatou je zakrýt nedokonalosti a zvýraznit vaše přednosti. Používá se jemný make-up, který zbytečně nezatíží pleť. Nezapomeňte zvýraznit oči řasenkou či podtrhnout jemnou linkou. Mějte na paměti, že byste vždy měla mít upravené obočí, protože to ve výsledné fázi může zkazit celý efekt. Jestliže si nejste jistá trháním, tak navštivte vaši kosmetičku, ta vám jej profesionálně upraví.



Jak se správně líčit

Pokud má výsledný make-up vypadat dobře, tak je potřeba vědět, co dělat. Začínat by se mělo podkladem, který rovnoměrně rozetřete po celém obličeji. Pak můžete přejít k líčení očí. Pokud nanášíte oční stíny, tak právě jimi budeme začínat. Aby byly efektivní, tak použijte alespoň tři odstíny . Pak už můžete sáhnout po konturovací tužce a řasence, stejně jako obvykle. Pokud používáte pudr, tak nyní můžete vzít štětec. Nezapomeňte ani na zdravíčko a samozřejmě zvýraznit rty.

Jestliže se chcete naučit správně líčit, tak můžete navštívit kurzy líčení, kde vám vše budou prezentovat opravdoví profesionálové. Kurzy jsou velmi rozmanité a na každém si osvojíte mnoho zajímavých poznatků. Jsou určeny pro jednotlivce i skupiny. Neváhejte a naučte se něco více ze světa kosmetiky.

<< Zpět na nejnovější články
Vyberte si lokalitu

Chcete-li si dopřát kurzy pilates s kvalifikovaným trenérem nebo chcete prostor pro vlastní cvičení, pak si vyberte nejbližší fitness centrum nebo studio.

2011-2019 CvikyPilates.cz, Poradí i Bezvarady.eu.| Mapa stránek | poradna online Hledáte online kosmetiku? Vyzkoušejte |

| Hledáte fitko jen pro ženy ? Tinnitus Treatment

HairLoss Tips

Acne

How to get loan?

Acne